Adverteren in de Webwinkel?
Natuurlijk kan dat! Jou advertentie kan hier komen te staan of een menu-item kan worden toegevoegd. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
   

Volgen op Twitter  

   

Webmaster login  

   

Over "Webwinkel voor coaching en NLP"

Via "Webwinkel voor coaching en NLP" worden artikelen gepresenteerd die direct verband houden met methodieken voor en informatie over coaching, waaronder NLP. Deze website is ontwikkelt en wordt onderhouden door Dirk Smit en is voor iedereen toegankelijk met dezelfde belangstelling en interesses voor coaching en NLP.

Bestelling en betalingen

Wanneer een bestelling wordt geplaatst, dan wordt deze rechtstreeks bij de aanbieder gedaan (Bol.com, Managementboek.nl, Succesboeken.nl, Bruna.nl, Kirjaboek.nl, Freerecordshop, Giftcenter.nl, Boertiengroep.nl en/of anderen). De betalings- en leveringsvoorwaarden gelden zoals deze bij de aanbieder van toepassing zijn.

Verzending/levering

De verzending/levering van een bestelling wordt gedaan door de aanbieder bij wie een bestelling is gedaan.

Registratie van uw gegevens

De registratie van uw gegevens wordt vastgelegd bij de aanbieder van de artikelen en voldoen daarmee aan de privacy-regels zoals de aanbieder deze garandeert. Uw gegevens worden niet geregistreerd op of door de "Webwinkel voor coaching en NLP".

Over Dirk Smit

Dirk Smit is gecertificeerd NLP Master Practitioner en MPA Mindsonar® deskundige. Hij is als MPA Mindsonar Professional internationaal geregistreerd door het Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP) te Nijmegen.

Algemene gegevens

Dirk Smit Coaching & Persoonlijke Groei

KVK inschrijfnummer: 17193112

Website: http://www.dirksmit.nl

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/dirksmitcoach


 

   
   
© 2011 Webwinkel voor coaching en NLP