Adverteren in de Webwinkel?
Natuurlijk kan dat! Jou advertentie kan hier komen te staan of een menu-item kan worden toegevoegd. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
   

Volgen op Twitter  

   

Webmaster login  

   

Ook konijnen hebben dromen

Hieronder vind je informatie over het boek dat 10 jaar na de eerste druk opnieuw is uitgegeven via Brave New Books. Klik op de cover van het boek hieronder om het te bestellen bij Bol.com.

Ook konijnen hebben dromen 

"Al eerder maakten ze reizen door China en Tibet. Zo hebben Sandra en Dirk elkaar leren kennen als vertrouwde reisvrienden. Reden genoeg om samen een nieuwe uitdaging aan te gaan en het avontuur op te zoeken.

Beiden geboren in het jaar van het konijn, stoppen ze een half jaar met werken en vertrekken met alleen een rugzak, veel goede zin en een vliegticket naar Chengdu. De rest van Azië ligt aan hun voeten.
Sandra en Dirk maken hun droom waar: op eigen houtje door Azië reizen. Niet belemmerd door een gedetailleerd reisplan en al te veel voorkennis storten ze zich geheel vrjwillig in een prachtig avontuur: een reis om nóóit te vergeten!

Tibet, China, Vietnam, Cambodja, Laos en Thailand hebben een onvergetelijke indruk achtergelaten, maar ook dáár wordt nog steeds gesproken over dat kleine vrouwtje met "Lola-zwarte" haren en die grote blonde vent ...

De enige vragen waar zij zich druk over hoefden te maken: wat te eten en waar te slapen? Tijd genoeg dus om alle verhalen en belevenissen in hun dagboek te schrijven. Dirk heeft z'n fantasie er nog eens op los gelaten en (bijna) alles voor je op een rijtje gezet.

Beleef net zoveel plezier aan het lezen van dit boek als zij aan hun reis. Hun motto: Doe eens gek: maak je dromen waar!"

Believe in your dreams and your dreams become a reality!

Verschijning van de eerste druk: 2003

Verschijning tweede uitgave: 2013

Prijs: 17,95 euro (exclusief verzendkosten) 

ISBN: 9789402107722

Blz: 210

Formaat: paperback

Verkrijgbaar via BOL.com: klik hier om te bestellen

   
   
© 2011 Webwinkel voor coaching en NLP