iMission (gratis via iTunes App Store)

Deze App is een hulpmiddel bij het IK en het WIJ boek van Remco Claassen (zie boeken in de webwinkel). Je krijgt hulp en tips bij het ontdekken van je drijfveren, het formuleren van een persoonlijk mission statement en het ontwerpen van congruente leefregels en goals. Stap voor stap op pad naar een energiek levensplan. Deze App is uitermate geschikt voor ambitieuze strebers, twijfelende werkzoekenden, job-hoppers, herstellende burn-outs en mensen die juist een burn-out willen voorkomen. Remco’s boeken helpen je om de achtergronden te begrijpen, maar ook zonder de boeken heb je zeker baat bij deze App. Elke stap wordt beschreven en voorzien van voorbeelden. Het kost niet veel tijd en je hoeft niet alles in een keer te doen. Het programma ‘onthoudt’ namelijk wat je hebt ingevoerd. Als je denkt dat je klaar bent om jezelf te (her)ontdekken en te komen tot een congruent levensplan. 

SUCCES en laat je niet FOMPEN!

Klik op de afbeelding om deze te downloaden naar je iPhone, iTouch of iPad.

My Wonderfull Days (€ 0,79 via iTunes App Store)


 

Wonderfull Days is een lieve App die je dagelijks actief vraagt hoe je dag was. Dit kan je hierin opslaan en later nog eens teruglezen. Eenvoudig en effectief.

Klik op de afbeelding om deze te downloaden naar je iPhone, iTouch of iPad.

Wijsheid van Boeddha (€ 0,79 via iTunes App Store)Lees de Boeddhistische wijsheden. Deze App bevat honderden spreuken geïnspireerd door Boeddha. Citaten van Boeddha zijn aangevuld met citaten van Lin Yutang, Lao Tzu, maar ook met Nederlandse denkers.

De redactie heeft met oude Oosterse wijsheden en hedendaagse filosofen een geheel geschapen in de traditie van het Boeddhisme, waarin vrede, innerlijke rust en overdenking samenkomen.

Lees de wijsheden, laat ze tot je kern doordringen, begrijp ze, en kom tot innerlijke rust. In de samenstelling is rekening gehouden met zowel de kenners als nieuw geïnteresseerden in het Boeddhisme.
Handig voor als je onderweg wat inspiratie kunt gebruiken.

Gebruik deze app bij het mediteren, of neem hem mee op je reizen. Wanneer je even tijd over hebt kun je de app gebruiken om je geestelijke batterij te herladen. Je zult je vredig, voelen en vol energie om het dagelijkse leven weer aan te kunnen. De wijsheid van boeddha is altijd binnen handbereik met deze app.

Klik op de afbeelding om deze te downloaden naar je iPhone, iTouch of iPad.

Persoonlijkheidtypes (€ 2,39 via iTunes App Store)Een App waarmee je gelijk een vragenlijst hebt om jou ‘Personality Type’ volgens de theorie van Jung en uitgewerkt door o.a. de Myers-Briggs Type Indicator® in kaart te brengen. Je kunt je verdiepen in je eigen type en ook verschillende personen met elkaar vergelijken.

Klik op de afbeelding om deze te downloaden naar je iPhone, iTouch of iPad.


Vind al je favoriete producten in de Apple Store